RAJAPINTAKUVAUS

Rajapinnan (REST API) voi ottaa käyttöönsä ilmoittamalla siitä Suomisportin asiakaspalveluun. Rajapinnan avauksen avausmaksu on
150€/avaus ja avauksen tuki.

Jos tukitarve ylittää normaalin prosessin  (1-4 sähköpostia),
lisätunnit laskutetaan sopimuksen mukaisina lisätöinä.

v3-rajapinta ei korvaa v2-rajapintaa, ainoastaan laajentaa toimintoja.

Suomisportin kirjautumisvaihtoehdot (myös muihin palveluihin)

- voit ladata kirjautumiskuvauksen (pdf) klikkaamalla TÄSTÄ

Ulkoiseen palveluun kirjautuessa ei käytetä REST API:n tunnuksia, eli kirjautumiskäyttöön tulee tilata eri tunnukset. Samaa kirjautumistunnusta ei voi käyttää kahdessa eri palvelussa.
Tunnusten avausmaksu on 150€/avaus

Suomisportin Open ID Connect-API:n rajapintakuvaus