RAJAPINTAKUVAUS

Rajapinnan (REST API) voi ottaa käyttöönsä ilmoittamalla siitä Suomisportin asiakaspalveluun. Rajapinnan avauksen avausmaksu on
150€/avaus ja avauksen tuki.

Jos tukitarve ylittää normaalin prosessin  (1-4 sähköpostia),
lisätunnit laskutetaan sopimuksen mukaisina lisätöinä.

v3-rajapinta ei korvaa v2-rajapintaa, ainoastaan laajentaa toimintoja.

Suomisportin kirjautumisvaihtoehdot (myös muihin palveluihin)

- voit ladata kirjautumiskuvauksen (pdf) klikkaamalla TÄSTÄ

Ulkoiseen palveluun kirjautuessa ei käytetä REST API:n tunnuksia, eli kirjautumiskäyttöön tulee tilata eri tunnukset. Samaa kirjautumistunnusta ei voi käyttää kahdessa eri palvelussa.
Tunnusten avausmaksu on 150€/avaus

Suomisportin Open ID Connet-API:n rajapintakuvaus

Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja yhteisöille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​. Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun.

Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!

Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt jo monta osapalvelua ja yhteistyökumppania.

Lue lisää Suomisportista!

© Copyright Olympiakomitea ry 2019