TÄHÄN SEUROJEN PÄÄVIESTI
S E U R O I L L E

RAKENNAMME SUOMEN SUURINTA SEURAPALVELUA

Tähtiseura-verkkopalvelussa kaikki seurat voivat tehdä omaa kehittämistyötään. Palvelusta löytyy kehittämistehtäviä ja työkaluja. Palvelun avulla seura voi myös tavoitella itselleen Tähtiseura-laatumerkkiä.

Suomisportiin on avattu tukihakupalvelu seuroille.

OKM:n seuratuki haetaan Suomisport-palvelussa

12.11-14.12.2018.

Hae käyttäoikeudet hakupalveluun ajoissa - klikkaa yllä "hae seuratukea"! 

Lue lisää OKM:n seuratuestaLue ohjeet käyttöoikeuksien saamiseksi palveluun.

Lasten Liike- kerhopalvelusta saat kaiken lasten matalan kynnyksen liikuntakerhon järjestämiseen: hae tukea, organisoi kerho ja viesti digipalvelun avulla. 

SEUROILLE
               

  Suomisport-palvelu kasvaa vauhdilla ja sitä kehitetään päivittäin.

Nyt kehityksen fokuksessa on palvelut seuroille.

NYT SEUROILLE!

Ensivaiheessa seurat voivat hakea Suomisportista opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea, kehittää toimintaansa Tähtiseura-laatuohjelmalla, järjestää kerhotoimintaa Lasten Liike -kerhopalvelun avulla sekä hallinnoida erilaisia tapahtumia.  

LISÄÄ TULOSSA!

Suomisportin varsinaista seurapalvelua vasta kehitetään. Kehitystyötä tehdään yhdessä pilottiseurojen kanssa - tavoitteena on Suomen paras seurapalvelu sekä suomalaisen urheilu- ja seuratiedon tietopankki.

MITEN?

Tähtiseura-verkkopalvelun ja seuratuenhakupalvelun saat käyttöösi hankkimalla käyttöoikeudet palveluihin. Suomisport-palvelussa on seuroille mahdollista myös myydä tapahtumia ja jäsenyyksiä. Tämä edellyttää sopimusta Maksuturvan kanssa. Sopimuspalvelun voi ottaa käyttöön seuran omalta Suomisport-etusivulta kohdasta: Maksuturvatunnukset puuttuvat - tee maksuturvasopimus tästä.

Jäsenyyksien ja tapahtumamyynnin kysymyksissä ole yhtyeydessä omaan lajiliittoosi tai olympiakomitea@suomisport.fi.

 

Ota palvelu käyttöön, kokeile ja anna palautetta.

Me kehitämme palvelua eteenpäin!

 
 

 

P A L V E L U S T A

V A S T A A

 
SUOMISPORT-palvelun tarjoaa Suomen Olympiakomitea.
Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja kunnille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​.
Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun. 
Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!
 
Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt monta osapalvelua ja yhteistyökumppania. Voit lähettää palautetta tai kysymyksiä  suoraan asiakaspalveluumme: suomisport@olympiakomitea.fi tai alla olevalla lomakkeella.

L Ä H E T Ä  P A L A U T E T T A 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Olympiakomitea ry 2018 v.1.0.0.a3b8439

Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja yhteisöille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​. Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun.

Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!

 

Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt jo monta osapalvelua ja yhteistyökumppania.

Lue lisää Suomisportista!

© Copyright Olympiakomitea ry 2019